Лазерна епилация на цели крака

Какво е Лазерна Епилация?
Ако вие не сте доволни от резултатите при бръснене с самобрасначка или например кола маската за премахване на нежеланото окосмяване, то лазерната епилация като дълготрайна алтернатива може би е вашата опция, която си заслужава да бъде изпробвана от вас. Лазерната епилация е една от най–често използваните козметични процедури в наши дни. Най–добре е да бъде направена в специализирани козметични клиники. Лазерната епилация се състои в насочване на силно концентрирани светлина върху космените фоликули, като пигментите във фоликулите поемат светлината, което унищожава косъма.

Какви са основните видове предимства при процедурата лазерна епилация?
Лазерната епилация е за трайното премахване на нежеланото окосмяване от лицето, краката, ръцете, подмишниците, бикини зоната и други области.

Ползите от лазерната епилация включват:
– Точност. Лазерите се насочват към космите, оставяйки околната кожата невредима.
– Скорост. Всеки изпратен импулс от лазера отнема милисекунди и същевременно  третира много косми по едно и също време, което ускорява извършването на процедурата. Като време може да дадем пример: малки области като подмишниците могат да бъдат третирани за няколко минути, а за по–големи площи като гърба или цели крака, може да отнеме до един час.
– Предсказуемост. Повечето пациенти имат трайна загуба на окосмяването си след средно 3 до 7 процедури.